Йога фестивал в сърцето на Стара планина

60 световноизвестни учители и музиканти в Правец

15.08.2019 | 22:10 Редактор: Василена Василева

60 световноизвестни йога учители и музиканти дойдоха  в България, за да споделят своите умения и творчество с участниците в 4-ия йога фестивал в сърцето на Стара планина, край езерото на Правец. 5-дневното събитие включва разнообразни класове, уъркшопи и практики на открити сцени. 

От своето начало фестивалът Udaya Live (Удая Лайв) е тематичен и тази година ще завърши цикълът от четирите елемента на живота. Четвъртото издание е посветено на елемента "въздух".

От 14 до 19 август гостите на Правец имат възможност да практуват йога на всички нива – за начинаещи, напреднали и силно напреднали. Фестивалът се провежда за четвърти път, като тази година той е под влиянието на елемента "земя". Поради това класовете с медитация ще са много повече.

В събитието участват повече от 60 активно практикуващи чуждестранни йога преподаватели и музиканти. Тази година ще присъстват и повече български учители. 

Гостите ще могат сами да съставят своя график с активности. Вечер има музика на живо, която ще звучи от специално построената плаваща сцена в езерото. Целта е да се осигури комфорт, разнообразни практики, позитивна среда и добро настроение.

При организирането на Udaya Live една от основните ни грижи е и опазването на природата в околността. 

Около 500 души преминават за ден през йога класовете. Udaya Live ще предложи на посетителите и най-разнообразни семинари, а специално внимание ще бъде отделено и на здравословната кухня.

Вижте повече в репортажа на Ива Григорова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК