Пребитият бургазлия Илия Стоянов се събуди от кома!

След като се възстанови напълно, трябва да даде показания за случилото се в полицията

06.03.2018 | 16:45 Редактор: Иван Берберов
Пребитият бургазлия Илия Стоянов се събуди от кома!

18-годишният Илия Стоянов, който беше пребит пред дискотека в Бургас, излезе от кома и вече се възстановява. Днес за първи път пред телевизионна камера той разказа за бруталното нападение. Казва, че случилото се е калило психиката му.

Все още няма обяснение за бруталното нападение над него от 22-годишния футболист Радостин Нгуен. Преди да излее агресията си върху него побойникът се е сбил с друго момче в дискотеката и е бил изведен от охраната.

Илия категорично отрича твърденията на Радостин Нгуен, че го е шантажирал за пари. Бащата на момчето не може да се примири с факта, че до ден днешен никой от семейството на футболиста не се е свързал с тях, за да се извини.

Събудилият се от кома благодари на всички лекари, които са спасили живота му. А заради усмивката си, с която приема всичко, е любимец в отделението. След като се възстанови, той трябва да даде показания в полицията.

Приятелите му организираха голяма кампания по кръводаряване, когато момчето беше в крайна нужда от вливания, предаде репортерът на Bulgaria ON AIR Стиляна Георгиева.