Арестуваха сина на Гълъбин Боевски с наркотици

Полицаите открили 4 грама кокаин и амфетамини и два грама марихуана в две от жилищата му

07.04.2019 | 18:20 Редактор: Бойко Димитров
Арестуваха сина на Гълъбин Боевски с наркотици

Синът на бившия щангист и олимпийски шампион Гълъбин Боевски – Пол е арестуван за притежание на наркотици. Той е задържан в четвъртък вечерта. При обиск в дома и в колата му са открити кокаин, амфетамини и марихуана, които били скрити в батерии за фенерче.

Днес след обяд Софийският градски съд постанови Пол Боевски да остане за постоянно в ареста. Причината е, че има обосновано предположение обвиняемият да е автор на престъплението - притежание и разпространение на наркотици. Дрогата е била открита в две жилища в "Младост" и "Люлин". При обиска полицията е намерила близо 4 грама кокаин и амфетамини, както и два грама марихуана. Според прокуратурата няма опасност Боевски-младши да се укрие, но съществува вероятност той да извърши друго престъпление.

Името на Пол Боевски нашумя през 2008 година, когато се простреля в главата с газов пистолет, внесен в училище. Баща му, който тогава беше общински съветник, подаде оставка.

През 2012-та година Гълъбин Боевски беше осъден на 9 години затвор в Бразилия за трафик на 9 килограма кокаин, скрит в куфар. Тогава той отрече обвиненията. В края на 2013-та година бившият щангист напусна страната, а външно министерство потвърди, че е освободен.

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК