Прогнозите на GOL.BG на 16-ти октомври

16.10.2015 | 13:39 Редактор: Десислава Джерманска
Прогнозите на GOL.BG на 16-ти октомври

България излиза в полуфинална среща на Евроволей 2015 срещу големия фаворит Франция утре. Срещата в зала "Арена Армеец" започва от 20:45 часа и може да се проследи на живо в Gol.bg. Резервации за билети вече не могат да се правят онлайн, но от разпространителната фирма – Ticketportal, обявиха, че пропуски могат да се закупят в търговските обекти.

През уикенда ни очакват и интересни футболни мачове. В съботния ден е пловдивското дерби между Локомотив и Ботев, а в неделя един срещу друг излизат лидерите в "А" група Левски и Лудогорец. За мача на стадион "Георги Аспарухов" остават по-малко от 1000 пропуска и "сините" отново ще получат невероятна подкрепа от феновете си. Двубоят е с начален час 20:00 и също може да се проследи на живо в Gol.bg.

В Европа ни чакат не по-малко интригуващи двубои. Юрген Клоп ще дебютира начело на Ливърпул при гостуването на Тотнъм, но кошмарът за него започна още преди мача. Двама от основните му футболисти получиха тежки контузии, а подробности за това можете да намерите в Gol.bg. В останалите интересни мачове в Европа Евертън приема Манчестър Юнайтед, Байерн гостува на Вердер, а в неделя е Дерби д'Италия между Интер и Ювентус.

Не пропускайте да дадете вашата прогноза в Gol.bg за всички най-интересни сблъсъци през уикенда!