Черно море-Пирин 1:0 в 10 кръг на А група

Резултатът коства оставката на Матушев

26.09.2015 | 19:00
Черно море-Пирин 1:0 в 10 кръг на А група

Реакциите след мача, който се игра във Варна на 26 септември 2015 на стадион Тича:

„Като че ли съм знаел, че може да се развие така мачът и преди него им казах на момчетата, че важното е днес да си вземат трите точки. Не ме интересуваше начинът, по който ще се вземат – дали ще е малко по-грозно или с красива игра. Първият вариант се случи, за съжаление. Не можахме да направим футбола, който искам да играем, но пък бяхме агресивни. През цялото време. В крайна сметка не сме и супер отбор, за да не допуснем и нито една ситуация пред нашата врата“, каза Никола Спасов, треньор на Черно море.

 

„Лошо стечение на обстоятелствата, особено през първото полувреме. Тактическият замисъл, който имахме не можа особено да се осъществи през първото полувреме. Допуснахме много лек гол и то в ситуация, в която ние направихме много добра контраатака, но в последната фаза не можахме да я завършим по най-добрия начин. Мога смело да кажа, че през второто полувреме бяхме по-добри. Създавахме повече голови ситуации и то реални. Това ни съпътства от самото начало на първенството.

Важното е самочувствието, увереността в отбора да се появи. Смятам, че с това ще дойдат и головете, които толкова много всички желаем, каза Неделчо Матушев, треньор на Пирин.

Неделчо Матушев е подал оставката си след мача, съобщи агенция Фокус.