„Славия“ почти сигурно подписва с Милан Ставрич

Отборът търси още централен защитник, плеймейкър и нападател.

02.12.2011 | 11:02 Редактор: Ваня Симонска
„Славия“ почти сигурно подписва с Милан Ставрич

Столичният отбор „Славия“ почти сигурно ще подпише договор със сърбина Милан Ставрич, който за последно е играл за отбора от своята родина Пирот. Националът на България Чавдар Янков също може да се завърне при белите.

Президентът на „Славия“ Венцислав Стефанов внесе яснота около зимната селекция на отбора. Босът на столичния клуб разкри, че завръщането на Чавдар Янков е възможно само след преговори с отбора, който държи правата му - Металург Донецк.

В същото време наставникът на „Славия“ Мартин Кушев обяви след изиграната контрола срещу „Рилски спортист“, завършила с победа за белите с 2:1, че ще търси трима футболисти, с които да подсили тима през пролетта. Това са централен защитник, плеймейкър и нападател. Специалистът заяви, че е останал много доволен от показаното от дошлия на проби сърбин Милан Ставрич. Кушев сподели още, че е по-скоро доволен от представянето на своя отбор до този момент в шампионата.

Също така стана ясно, че „Славия“ ще проведе два лагера по време на зимната пауза. Отборът се събира на 9 януари 2012, а три дни по-късно заминава на лагер в Сандански, където ще се готви две седмици. На 26 януари белите ще пътуват до Турция, където тимът ще изиграе няколко контроли.