Кадрови проблеми пред „Пари Сен Жермен“

„Пари Сен Жермен“ заема второ място в Група Ф на „Лига Европа“ с 3 спечелени точки.

20.10.2011 | 14:50
Кадрови проблеми пред  „Пари Сен Жермен“

Тази вечер ще се изиграят 24 двубоя във втория по сила клубен турнир „Лига Европа“. Лидерът във френската Лига 1 „Пари Сен Жермен“ ще се изправи срещу словашкия „Слован Братислава“.
„Пари Сен Жермен“ заема второ място в Група Ф на „Лига Европа“ с 3 спечелени точки. Временен лидер е Атлетик Билбао с 6. Полузащитникът Матийо Бодмер ще пропусне гостуването на  „Пари Сен Жермен“ на "Слован Братислава“, тъй като е контузен. Треньорът Антоан Комбуаре е притеснен и от липсата на други ключови футболисти:
„Разбира се, че е голям проблем липсата на някои футболисти, тъй като не мога да използвам два пъти един и същи състав- заяви Антоан Комбуаре. - Би било по-хубаво, ако всички бяха тук и имаше по-голяма конкуренция за титулярните места. Все пак обаче трябва да спечелим“.
„Слован Братислава“ се намира на четвърто място в словашката суперлига и никога до този момент не се е изправял срещу този съперник в европейските клубни турнирти. Тимът, воден от Владимир Вайс, е един от двата отбора в Лига европа, който за 2 изиграни мача има две загуби.
„Искаме да спечелим първите си точки, което означава, че трябва да отбележим гол – отбеляза Вайс . - Съперникът ни е добър отбор, играе подобен футбол като Рома“.
Двубоят между „Пари Сен Жермен“ и „Слован Братислава“ е тази вечер от 22.05 ч.