Локо София търси нов старши треньор

Три са възможните варианти и за нов наставник на клуба. Сред споменаваните имена е и това на бившия треньор на Левски Ясен Петров.

04.10.2011 | 15:19 Редактор: Ваня Симонска
Локо София търси нов старши треньор

Само 24 часа след като изпълнителният директор на Локомотив София Иво Тонев и старши треньорът на отбора Диян Петков подадоха оставки, президентът Николай Гигов ги прие. До Нова година функциите на Иво Тонев ще бъдат изпълнявани от Георги Марков.
Три са възможните варианти и за нов наставник на клуба. Сред споменаваните имена е и това на бившия треньор на Левски Ясен Петров. Както е известно, пловдивчанинът вече е бил на кормилото на столичните железничари.
Другите спрягани за заместници на Диян Петков са Тони Велков и досегашният помощник-треньор Явор Вълчинов.
Президентът на Локомотив София Николай Гигов призна, че е в процес на размисъл дали въобще да продължи да издържа клуба или да се откаже от професионалния лиценз и по този начин отбора да преустанови участието си в „А“ Група.
Днес около 16 часа, когато е и първата тренировка на червено-черните след загубата от Левски с 0:4, Гигов трябва да е избрал новия наставник. Очаква се именно тогава той да обяви дали ще продължава да влага средства в клуба.