Михаил Александров от Лудогорец в полезрението на националния треньор

Треньорът на националния отбор по футбол хареса 22-годишния Александров по време на мача между Левски и Лудогорц, завършил 1:2.

26.09.2011 | 11:23
Михаил Александров от Лудогорец в полезрението на националния треньор

Лоша новина сполетя лагера на Левски след загубата от Лудогорец с 1:2 в среща от седмия кръг на А група. Защитникът Дюстли Мюлдер е със счупен нос и почти сигурно ще излезе от игра за една или две седмици. Холандският бранител бе под въпрос за двубоя в Разград, заради травма в коляното. Главният мениджър на отбора Георги Иванов все пак заложи на него в стартовия състав, но се наложи да го замени принудително на почивката. В последните секунди на първото полувреме Мюлдер получи удар в главата при единоборство за висока топка. Веднага му бе оказана медицинска помощ, а късно снощи се разбра че има счупване.
В същото време Михаил Александров от Лудогорец попадна в полезрението на националния селекционер Михаил Мадански. Мадански, които ще изведе България в контролата с  Украйна и в последната европейска квалификация срещу Уелс, в началото на октомври, изгледа победата на Лудогорец над Левски с 2:1 и си хареса 22-годишния Александров. По-рано българският селекционер обяви имената  избраниците си, които играят в чужбина, но още не е ясен списъкът с футболистите от А група.