ЦСКА с единадесети нов играч

Сред привлечените нови играчи са още един вратар, двама централни защитници, ляв и десен бек, трима полузащитници и трима нападатели.

16.08.2011 | 16:31
ЦСКА с единадесети нов играч

Ударната селекция на ЦСКА продължава да се попълва. Два дни преди първия евродвубой на армейците, ръководството на клуба привлече единадесети нов футболист. Това е централният защитник на Локомотив (Пловдив) - Пламен Крачунов.
Във вторник сутрин на стадион „Българска армия“ пристигна спортният директор на пловдивския клуб Бранко Милованович, който финализира трансфера. 22-годишният Крачунов, който ще парафира договор за две години, направи първата си тренировка със столичани. Той ще попадне в групата за гостуването на румънския Стяуа в първа плейофна среща за влизане в групите не турнира Лига Европа.  Двубоят е в четвъртък от 20.30 часа.
Крачунов бе привлечен на пожар заради контузията на Апостол Попов. Централният бранител на ЦСКА е скъсал предна кръстна връзка и ще отсъства от терена в следващите шест месеца. Попов получи травмата по време на шампионатната победа над Черноморец в събота.
Любопитното е, че ЦСКА привлече цял нов отбор за започналото първенство. Армейците взеха един вратар, двама централни защитници, ляв и десен бек, трима полузащитници и трима нападатели. От всички новодошли само трима или четирима попадат в титулярния състав.
ЦСКА заминава за Румъния в сряда с полет в 10.30 часа.