ЦСКА победи гръцкия гранд ПАОК в контрола

Не толкова доволни бях в Левски след своята контрола. Причините са контузии на ключови играчи.

14.07.2011 | 17:03 Редактор: Ваня Симонска
ЦСКА победи гръцкия гранд ПАОК в контрола

Великолепен гол отбеляза новата звезда на ЦСКА Янис Зику при победата над гръцкия гранд ПАОК с 3:2. За „армейците“ се разписаха още Румен Трифонов и Спас Делев. След контролата стана ясно, че Фабрицио Грило официално вече не е футболист на ЦСКА. Докато италианецът си тръгва като свободен агент, в червения клуб очакват да пристигне в петък евентуалното ново попълнение Джони Кабрера. Парагвайският защитник има транспортни неволи заради лошите атмосферни условия в Холандия и затворени летища.
Не толкова доволни бях в Левски след поредната си контрола. „Сините“ направиха нулево равенство с “Амкар Перм” и дадоха нова жертва. Даниел Младенов е обърнал глезен по време на срещата и получи почивка от треньорския щаб. С оплаквания от заниманието е вратарят Кирил Акалски, който има мускулен проблем. Очаква се дошлият на проби шведски централен бранител Ларс Фредрик Рисп да бъде тестван в контролата с чешкия Словачков събота.
Контузии тормозят и Локомотив София. Столичните „железничари“ обаче имат по-сериозно изпитание - мач от втори предварителен кръг на Лига Европа срещу македонския Металург. Срещата е тази вечер от 21.45 часа. Болки в адуктора измъчват босненския нападател Мирза Мешич и той не успя да довърши официалната тренировка преди мача в Скопие. Отделно от групата тренираше Марчо Дафчев, който със сигурност пропуска двубоя.