22-ма футболисти на Локо-София заминаха за Скопие

Старши треньорът Диян Петков бе категоричен, че ги очаква тежък мач.

13.07.2011 | 14:36 Редактор: Ваня Симонска
22-ма футболисти на Локо-София  заминаха за Скопие

Локомотив София отпътува с необичайно голяма група от 22 футболисти за Скопие. В македонската столица „железничарите“ ще се изправят срещу местния Металург в първи мач от втория предварителен кръг на Лига Европа. Старши треньорът Диян Петков бе категоричен, че ги очаква тежък мач. Въпреки това, Петков очаква добро представяне, тъй като според него сме в по- добра изходна позиция.
В Локомотив се притесняват, че не са напълно готови, с оглед на голямото текучество на футболисти и късното присъединяване на някои към отбора.
„Металург е най-богатият отбор в Македония – коментира още треньорът на Локомотив. - Един отбор, който играе доста твърдо, с много по-опитни футболисти“.
Участие в мача, заради контузия, със сигурност няма да вземе Марчо Дафчев. Под въпрос е и босненският нападател Мирза Мешич. Сред титулярите срещу Металург със сигурност ще попадне новото попълнение Танко Дяков.
Около 250 привърженици на „червено-черните“ ще подкрепят любимия си отбор в Скопие. Срещата с Металург е в четвъртък от 21:45.