Как се преборва най-мощната престъпна мрежа в света – в сериала "Полицейски войни" по Bulgaria ON AIR

Поредицата ще се излъчва от 11 май всеки делник в 19,50 часа

27.04.2017 | 17:40 Редактор: Константина Маркова
Как се преборва най-мощната престъпна мрежа в света – в сериала

Заплетени случаи, криминални банди, кървави улични битки и корупционни схеми ще видят зрителите в сериала "Полицейски войни" от 11 май по Bulgaria ON AIR. Поредицата ще се излъчва всеки делник от 19,50 часа. Феновете на криминалните истории ще могат да проследят как се преборва най-мощната престъпна мрежа в света.

"Полицейски войни" разказва за най-опасните представители на криминалния свят в Санкт Петербург. Полицаите там са постоянно изправени пред случаи, свързани с банди, жадни за мъст и кръв. Сериалът проследява пътя на Роман Шилов от началник на отдел „Криминални разследвания“ до шеф на охраната на големи бизнес структури. Улицата обявява война на полицията заради ключови разкрития. Житейският и професионалният път на Шилов е изпълнен с постоянни заплахи и премеждия. Той е част от полицейската война с арогантни и безскрупулни престъпници. Оказва се, че организираната престъпност далеч не е единственият враг.

Често произволът в редиците на прокуратурата, полицията и армията е много по-опасен от този в подземния свят. Оказва се, че едни от най-жестоките групировки са покровителствани и от колеги на Роман Шилов. Следите на корупцията водят и до най-високите етажи на властта, но как ще се разплете този на пръв поглед невъзможен случай – гледайте от 11 май, всеки делник в 19,50 часа по Bulgaria ON AIR.  

"Полицейски войни" (Ментовские войны)

Криминален сериал, Русия, 2008–2016

Режисьори: Павел Мальков, Егор Абросимов, Алан Дзоциев, Сергей Раевски, Денис Скворцов и др.

В ролите: Александр Устюгов, Алексей Завялов, Дмитрий Ромашов-Биковски, Всеволод Цурило и др.