Неподправена честност и служба на човечеството в премиерния медицински сериал „Хирургът“ – по Bulgaria ON AIR от 6 декември

Японската продукция ще се излъчва всеки делничен ден от 16:40 часа

04.12.2018 | 15:45
Неподправена честност и служба на човечеството в премиерния медицински сериал „Хирургът“ – по Bulgaria ON AIR от 6 декември

Телевизия Bulgaria ON AIR ще продължи да пренася зрителите в света на японската медицина благодарение на премиерния за българския ефир сериал „Хирургът“. Той ще се излъчва от 6 декември, всеки делничен ден, в 16:40 часа по Bulgaria ON AIR.  

За д-р Косуке Сагара медицината е инструмент, с който служи на човечеството. Чрез познанията, уменията и най-вече неподправената си честност той ще завладее зрителите на сериала „Хирургът“. След 12 години на отдадена работа, хирургът д-р Сагара решава да напусне университетската болница. Така попада в болница Догами, където ще се сблъска с нехуманното отношение на колегите си към пациентите. Понякога безчувствен, друг път подхождащ с интелигентност, д-р Сагара ще се опита да излекува болестта, която е завладяла Догами.

В среда на егоизъм, интриги и грижа за пациентите, между лекарите се оформят сложни и драматични отношения. Как д-р Сагара се превръща в един истински лидер, който приема работата си като привилегия, а не като даденост – гледайте в „Хирургът“.

Политематичната телевизия вече излъчи друга хитова японска серийна продукция – “Доктор Х“, която разказва историята на невероятно харизматична и амбициозна лекарка, прилагаща нетрадиционни методи в медицината. Паралелно с качествените европейски филми и сериали в ефир, с „Хирургът“ Bulgaria ON AIR цели да предложи на зрителите още един съвременен различен подход.