Медицинска етика и брилянтни умове в премиерния за България японски сериал „Доктор Х” – по Bulgaria ON AIR от 22 октомври

Новият сериал ще се излъчва всеки делничен ден от 16.30 часа по Bulgaria ON AIR

15.10.2018 | 10:45
Медицинска етика и брилянтни умове в премиерния за България японски сериал „Доктор Х” – по Bulgaria ON AIR от 22 октомври

Нов медицински сериал започва по Bulgaria ON AIR от 22 октомври  – изключително популярната японска продукция „Доктор Х” ще ни пренесе в света на професионализма и борбата за качествено здравеопазване и хуманност към пациентите.

Първата ключова съставка в „Доктор Х” е главната героиня - Даймон Мичико,  млада и амбициозна лекарка с неподвластен характер. В ролята й влиза бившият модел Риоко Йонекура, която получава за превъплъщението си в Доктор Х приза „най-добра актриса“ по време на 21-те награди Хашида.

Хирург на свободна практика, д-р Мичико започва работа в университетска болница, в която върлува желанието за власт и пари. Невероятно харизматичната Доктор Х обаче не робува на йерархията и е твърдо решена да се бори срещу практиките, застрашаващи здравето на пациентите. Доблестна и независима, Мичико е гений, който непоколебимо заявява „Аз не допускам грешки“, дори когато използва нетрадиционните си методи на лечение. Ще успее ли да спечели борбата за по-добър, по-ефективен и усъвършенстван процес в медицината – следете от 22 октомври, всеки делничен ден от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Японската филмова магия ще продължи да завладява зрителите на Bulgaria ON AIR и след старта на „Доктор Х”. Паралелно с качествените европейски филми и сериали в ефир, политематичната телевизия ще предложи и някои от най-хитовите японски серийни продукции през следващите месеци.