Реставратор на произведения на изкуството разкрива криминални загадки – в сериала „Да нарисуваш престъпление“ по Bulgaria ON AIR

Криминалната руска драма стартира в ефира на 22 октомври, от 20:30 часа

12.10.2018 | 00:00
Реставратор на произведения на изкуството разкрива криминални загадки – в сериала „Да нарисуваш престъпление“ по Bulgaria ON AIR

Талантливата реставраторка на произведения на изкуството Александра става основен помощник на полицията в разкриване на престъпления в новия сериал „Да нарисуваш престъпление“ по Bulgaria ON AIR. Руската криминална драма ще стартира в ефира на 22 октомври, от 20:30 часа. Всяка делнична вечер зрителите на политематичната телевизия ще имат възможност да проследят как реставрацията на различни артефакти и картини се превръща в ключа към разкриване на престъпления.

Саша (Елена Великанова) получава поредната поръчка за възстановяване на артефакт – средновековни панели. Денят, в който ценната находка трябва да бъде доставена до работилницата й, изглежда съвсем обикновен, докато доставчикът не спира пред дома й. На метри от входната врата, куриерът е убит, а древния панел – откраднат. Така Саша става неволен участник в разследването на престъплението, чието разкриване е свързано с историята на артефакта, придобит от търг на антики в Белгия.

Полицията, начело с инспектор Греков (Максим Щеголев), започва разследване, в което основен помощник е Саша. Заради уменията си младата реставраторка продължава да сътрудничи на полицията и за други криминални случаи. Между Саша и инспектор Греков се заражда любовна авантюра, но скоро чувствата им са подложени на изпитание. Убийството на известен антиквар е поредният случай, който екипът на инспектор Греков трябва да разреши, но без помощта на Саша. Реставраторката се оказва последният човек, видял антикваря жив, което я прави основен заподозрян за убийството.

Ще докаже ли Саша невинността си и как уменията й да възстановява произведения на изкуството ще помогнат за разкриването на редица престъпления – гледайте в „Да нарисуваш престъпление“ всяка делнична вечер от 22 октомври, от 20:30 часа по  Bulgaria ON AIR.