От живот по улиците до запомняща се хип-хоп кариера – в биографичния филм „50 Cent - Пътят към върха“

Австралийската продукция за живота на рапъра 50 Cent ще се излъчи на 10 май в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR

08.05.2018 | 12:00 Редактор: Меги Радева
От живот по улиците до запомняща се хип-хоп кариера – в биографичния филм „50 Cent - Пътят към върха“

Световноизвестният рапът 50 Cent има труден живот: започва да продава наркотици, когато е само на 12, а същата година майка му е убита. Решава да започне тренировки по бокс, поставяйки си за цел да стане шампион. Точно това успява и да постигне, след като стартира бляскава кариера, отдадена на най-голяма си страст – хип-хопа. Биографичният филм „50 Cent - Пътят към върха“ разказва за турбулентния живот на рапъра 50 Cent – гледайте на 10 май в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

50 Cent издава два албума, класирани на първо място, три филма, две видео игри и дори модна линия. Неговите бързо-запомнящи се музикални рими за жени и оръжия го превръщат в истинска хип-хоп икона. За рапъра амбицията и стремежът са двете качества, които успяват да му помогнат да надживее уличното насилие и да заживее в бляскавата музикална среда, доказвайки, че независимо откъде тръгва човек, с достатъчно желание може да стигне навсякъде.

Станете част от трудния, но вдъхновяващ път на рапъра 50 Cent, с биографичния филм „50 Cent: Пътят към върха“ – на 10 май в 9,30 часа по Bulgaria ON AIR.

 

50 Cent - Пътят към върха“ (50 Cent Rise and Above)

Биографичен, Австралия, 2010 г.