Анимационният сериал "Пес патрул", с редица награди в Канада - по Bulgaria ON AIR

Най-малките зрители могат да гледат приключенията на хлапето Райдър и неговия спасителен отряд кучета от 19 ноември, всеки уикенд в 7,25 ч

08.11.2016 | 17:30 Редактор: Константина Маркова
Анимационният сериал

Bulgaria ON AIR пуска в ефир един от най-известните канадски анимационни сериали – "Пес патрул" (PAW Patrol) – от 19 ноември, всеки уикенд в 7,25 часа. Най-малките зрители на националната политематична телевизия ще могат да проследят приключенията на хлапето Райдър, който е ръководител на групата кучета спасители „Пес патрул“. Всички заедно защитават обществото край крайбрежието на Приключенски залив.

Всеки един член на отряда помага в мисиите със специални умения, базирани на реални професии – така за обществения ред следи Чейс, който носи отговорностите на полицейски служител, а Маршал е надеждният пожарникар.

"Пес патрул" (2013) е дело на британския телевизионен сценарист и продуцент Кийт Чапман. Анимационният сериал е спечелил не само сърцата на децата с вълнуващите си сюжети, но и много ТВ награди в Канада в различни категории.  

Ще успее ли Райдър и отрядът му да преборят нередностите край Приключенски залив – гледайте всеки уикенд в 7,25 часа по Bulgaria ON AIR. 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Kalina_Carlow
преди 6 години
Здравейте, кога пак ще давате Пес Патрул? Не съм виждала нов епизод от края на април Сигнализирай за неуместен коментар