Има ли щастлив край за Ромео и Жулиета – в премиерния за България филм „Войната е обявена“ по Bulgaria ON AIR

Очаквайте драматичната по действителен случай история на 1 януари

29.12.2022 | 10:43
Има ли щастлив край за Ромео и Жулиета – в премиерния за България филм „Войната е обявена“ по Bulgaria ON AIR

Как животът на едно щастливо семейство може да се преобърне и колко голяма може да е надеждата, за да обявят война на смъртоносна болест, застрашаваща детето им? Зрителите на Bulgaria ON AIR ще станат свидетели на една разтърсваща действителна история за смелост, борбеност и силна любов в премиерния за българския ефир филм „Войната е обявена“. Драматичната и романтична история ще се излъчи на 1 януари от 22:15 часа.

Съдбовната среща на двамата главни герои, Ромео и Жулиета, се случва на парти, където те са толкова заинтригувани на неслучайното съвпадение на имената си и това ги подтиква да се опознаят повече. Двамата се влюбват силно, започват съвместния си живот и им се ражда дете - Адам. Младата двойка започва да подозира нередности в здравето на момчето, които биват потвърдени от докторите, открили тумор в мозъка на малкия Адам. Този трагичен обрат кара родителите и всички близки на семейството да обявят война на болестта, отчаянието и страха от смъртоносната заплаха. Филмът преплита жизнерадостни и сърдечни сцени без наложения драматизъм и сърцераздирателност. Битката за спасението на Адам се превръща в символ на жизненост и оригиналност. 

Романтичната френска драма е под режисурата на Валери Донзели, която е и сценарист на продукцията, а заедно със своя съпруг Жереми Елкайм изиграват Ромео и Жулиета. Вдъхновението за филма се ражда след житейски преживявания, през които Валери и Жереми е трябвало да преминат.

Как ще продължи борбата за щастлив край и приказна любов? Не пропускайте да научите в премиерния за българския ефир филм „Войната е обявена“ на 1 януари от 22:15 часа по Bulgaria ON AIR.  

Драма, романтичен; Франция, 2011;

Режисьор: Валери Донзели;

В ролите: Валери Донзели, Жереми Елкайм, Сесар Десикс, Габриел Елкайм, Бриджит Си и др.