На какво е способен човек в името на богатството – в премиерния за България филм „Бърни“ по Bulgaria ON AIR

Не пропускайте интригуващата комедия на 31 декември

29.12.2022 | 10:04
На какво е способен човек в името на богатството – в премиерния за България филм „Бърни“ по Bulgaria ON AIR

Способни ли сме да направим всичко за богатство и каква е цената на убийството и лъжата? Зрителите на Bulgaria ON AIR ще станат свидетели на вълнуващия и изпълнен с черен хумор сюжет на премиерния за България филм „Бърни“, който ще се излъчи на 31 декември от 19:30 часа.

Бърни Тиеде е собственик на погребално бюро в малкото тексаско градче Картидж, където живее антисоциалния си живот. Неочаквано в живота му се появява богата вдовица, изиграна от носителката на „Оскар“ Шърли Маклейн, която променя живота му.

Новосъздалото се приятелство преобръща живота на Бърни , когато той решава да я убие заради парите ѝ, но да поддържа версията, че тя все още е жива, за да му се размине безнаказано.

Американската черна комедия е режисирана от Ричард Линклейтър, а в главната роля на Бърни Тиеде влиза Джак Блек. Матю Макхонъхи също е сред звездите, взимащи участие в продукцията и благодарение на нея, той получава награда от Националното общество за най-добра поддържаща мъжка роля.

Не пропускайте да научите какво ще се случи на Бърни и ще му се размине ли всичко безнаказано в  премиерната за България комедия „Бърни“, която ще се излъчи на 31 декември от 19:30 часа по Bulgaria ON AIR.

Комедия; САЩ, 2011;

Режисьор: Ричард Линклейтър;

В ролите: Матю Макконъхи, Джак Блек, Шърли Маклейн, Рип Торн и др.