Борбеността и силата да се изправиш срещу най-големия си страх – във филма „Изчезнала“ по Bulgaria ON AIR на 28 декември

Не пропускайте разтърсващата премиерна за българския ефир история от 22:15 часа

27.12.2022 | 10:30
Борбеността и силата да се изправиш срещу най-големия си страх – във филма „Изчезнала“ по Bulgaria ON AIR на 28 декември

Какво е чувството да се изправиш пред похитителя си в името на най-скъпия човек? Зрителите на Bulgaria ON AIR ще бъдат заинтригувани от разтърсващата и мистериозна история на премиерния за България филм „Изчезнала“, който ще се излъчи на 28 декември, от 22:15 часа в ефира на политематичната телевизия. 

Когато по-малката сестра на Джил, Моли, изчезва, тя е напълно убедена, че похитителят е човекът, който отвлича самата нея две години по-рано. Знаейки, че не може да разчита на никого, Аманда Сийфрид, в ролята на Джил, е напълно решена да върне и спаси сестра си, като се изправи отново пред най-големия си страх – безмилостния психопат, който я е похитил.

Ще успее ли Джил да освободи сестра си и с колко време разполага преди Моли да бъде убита? Отговорите очаквайте в премиерната за българския ефир мистерия „Изчезнала“ на 28 декември, от 22:15 часа, по Bulgaria ON AIR.

Екшън, мистерия, САЩ, 2012 г;

Режисьор: Хейтър Далия;

В ролите: Аманда Сийфрид, Дженифър Карпентър, Себастиан Стан;