Вълнуващият криминален трилър за несправедливо наказание „Престъплението на Хенри“ – на 25 декември по Bulgaria ON AIR

Не пропускайте премиерното за българския ефир филмово заглавие от 22:30 часа

21.12.2022 | 11:46
Вълнуващият криминален трилър за несправедливо наказание „Престъплението на Хенри“ – на 25 декември по Bulgaria ON AIR

Изненадващи обрати, неочаквани сцени и много емоции ще приковат вниманието на зрителите на Bulgaria ON AIR с премиерния филм за българския ефир „Престъплението на Хенри“, който националната политематична телевизия ще излъчи на 25 декември, от 22:30 часа. Главният герой Хенри, в чиято роля влиза талантливият актьор Киану Рийвс, ще преобърне живота си в съвсем друга и неочаквана посока, без дори да подозира.

Хумор, драматични събития и криминални проявления, всичко това представено под режисурата на Малкълм Венвил, ще запознаят зрителите на Bulgaria ON AIR с   историята на Хенри, чийто ежедневие е монотонно и еднообразно, докато един ден всичко се променя. Само няколко часа след като го молят да отиде пред банката и той напуска работното си място, Хенри разбира, че това решение е било фатално.

От еднообразието на своите дни, до 4-годишна присъда за банков обир, сюжетът на филма светкавично прехвърля зрителите в мрачните затворнически мисли на главния герой, докато той крои своето завръщане пред същата банка, но с други очаквания и стремежи.

През какви падения и препятствия ще трябва да премине Хенри, докато справедливостта възтържествува, зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат на 25 декември от 22:30 часа, когато националната политематична телевизия ще излъчи премиерно за българския ефир филма „Престъплението на Хенри“.

Комедия, романтичен, криминален; САЩ, 2011;

Режисьор: Малкълм Венвил;

В ролите: Киану Рийвс, Питър Стормаер, Вера Фармига, Джеймс Каан, Кюри Греам, Бил Дюк, Джуди Гриър;