Цената на безгрижния живот – в „Най-дългата седмица“ по Bulgaria ON AIR на 25 декември

Проследете вълнуващата история в премиерния за българския ефир филм от 14:00 часа

21.12.2022 | 11:36
Цената на безгрижния живот – в „Най-дългата седмица“ по Bulgaria ON AIR на 25 декември

Как бихте постъпили ако животът ви се преобърне за една седмица? Зрителите на Bulgaria ON AIR ще разберат как постъпва главният герой Конрад Валмонт в премиерното за българския ефир филмово заглавие „Най-дългата седмица“. Завладяващата история, наситена с редица обрати, ще се излъчи в ефира на националната политематична телевизия на 25 декември, точно в 14:00 часа.

Конрад Валмонт е наследник на богатството на родителите си, но прекарва безцелно дните си в престижен хотел, притежаван от неговото семейство. Всичко е прекрасно и безгрижно, докато родителите му не решават внезапно да се разведат. Това неочаквано събитие лишава 40-годишния Конрад от безгрижния му живот в охолство и за негова изненада той е принуден да остане на улицата.

Само за седмица заможният безделник Конрад Валмонт губи наследството си, остава без дом и се влюбва в жената на единствения си приятел, което още повече усложнява ситуацията.

Ще успее ли Конрад да подреди живота си и до какво ще доведе любовната му афера? Тези и още отговори зрителите ще научат във вълнуващата премиера на филма „Най-дългата седмица“ на 25 декември, от 14:00 часа, по Bulgaria ON AIR.

Комедия, драма, САЩ, 2014 г;

Режисьор: Питър Гланз;

В ролите: Оливия Уайлд, Джанет Монгомъри, Джейсън Бейтман, Били Кръдъл;