Разследване на паранормални активности и свръхестествени мистерии - в „Червена светлина“ на 24 декември по Bulgaria ON AIR

Проследете разплитането на завладяващия сюжет в премиерното за българския ефир филмово заглавие от 00:00 часа

21.12.2022 | 11:07
Разследване на паранормални активности и свръхестествени мистерии - в „Червена светлина“ на 24 декември по Bulgaria ON AIR

В свят на фалшиви екстрасенси и измамни трикове, изтъкнатите изследователи Маргарет Матисън и Том Бъкли разобличават всяка паранормална активност със своя скептицизъм, докато един ден легендарен стар медиум, появил се след дългогодишно отсъствие, не ги удивлява със своите висши сили. Почитателите на свръхестествените мистерии ще могат да се насладят на заплетения сюжет в премиерния за българския ефир филм „Червена светлина“, който Bulgaria ON AIR ще излъчи на 24 декември, от 00:00 часа.

В ролята на недоверчиви детективи влизат Килиън Мърфи и Сигърни Уивър, а в образа на легендарния медиум Саймън Силвър в зловещата и драматична история се превъплътява носителят на две награди „Оскар“ - Робърт де Ниро.

Сюжетът на завладяващия трилър се заплита, когато медиумът се завръща след 30-годишно отсъствие и се съгласява да участва в експеримента на д-р Матисън и Бъкли. Двамата изследователи се отдават изцяло на експеримента да разнищят паранормалната дарба на Саймън, но това довежда до опасни последици, за които и тримата не подозират.

Кой и защо е заподозрян в убийство и какво се обърква в плановете на главните герои? Зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат на 24 декември от 00:00 часа в премиерния за българския ефир филм „Червена светлина“.

Драма, трилър, мистерии, Испания, 2012;

Режисьор: Родриго Кортес;

В ролите: Килиън Мърфи, Сигърни Уивър, Робърт де Ниро, Тоби Джоунс;