Заплетени взаимоотношения и няколко несполучливи опита за любов - във филма "Връзкология" по Bulgaria ON AIR

Не пропускайте романтичната комедия на 2 октомври от 22:00 часа

01.10.2021 | 11:55
Заплетени взаимоотношения и няколко несполучливи опита за любов - във филма

Няколко истории. Няколко любовни връзки. Няколко несполучливи опита за любов.

Историята започва със случайна среща между Лора и романтичен мъж, обичащ изкуството и романтичните филми. Част от ежедневието им е посещение на изискани ресторанти, където се наслаждават на невероятни ястия и отбрани вина.

Пътешествието на Лора продължава с невероятно красив и изтънчен архитект. Той е интелигентен, начетен и много образован. С тънко чувство за хумор и много изискани маниери, всяко негово действие е премерено. Всяка среща с него е вълнуваща, защото с него тя се потапя в извора на познанието. Тя се чувства в безопасност с него до момента, в който не отиват на романтичен уикенд в планината.

След няколко месеца Лора среща Рокера - млад, красив и забележителен мотолюбител. Съдбата е отредила любовният роман да поднесе на главната героиня поредна романтична приказка в лицето на заможен бизнесмен. Той често пътува по работа, защото има голям бизнес, много отговорности и много хора зависят от него. Това е причината двамата никога да не могат да се насладят пълноценно на връзката си.

Романтична комедия, България, 2020 г.;

Режисьор: Ивайло Спасов;

В ролите: Йоанна Драгнева, Калин Вельов, Мирослав Димитров, Галин Найденов, Теодор Папазов, Мария Грънчарова;