Игричките в риалитита в "Нереално"

Ингригите и разкритията продължава и тази седмица в хитовия сериал

15.06.2020 | 15:40
Игричките в риалитита в

Все по-сложно става зад снимачната площадка на реалити форматите в "Нереално". Сериалът ни запознава с динамиката около гонитбата на зрителския рейтинг, като често личните взаимоотношения между персонажите са тези, които движат действието, пише Dnes.bg 
В главните роли ще видим талантливата продуцентка Рейчъл Голдбърг (Шири Епълби) и изпълнителният продуцент Куин Кинг(Констанс Цимер).

Двете героини често застават една срещу друга, но и негласно се подкрепят. И докато личният живот на Рейчъл върви назад, то този на Куин процъфтява. Тя е с мъжа, когото обича, очаква дете, макар и не от него, а Рейчъл прави всичко възможно, за да разруши "семейната й идилия".

В същото време е започнал новия сезон на реалити формата, а по всичко личи, че той ще е по-напрегнат, тъй като голяма част от участниците вече са били звезди в телевизията и знаят как се играят тези "игрички".

Те вече не са толкова лесно манипулируеми, а на екипа на предаването ще му е по-трудно да ги накара те да вървят по тяхната схема.

Гледайте "Нереално" всеки делничен ден, от 20.30 часа, по Bulgaria ON AIR.