С опасните мисии на "Морски тюлени: Шести отряд"

Американският сериал започва на 4 юни и ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:15 часа

04.06.2020 | 15:16
С опасните мисии на

Във всекидневието на едни от най-елитните американски военни ни въвежда сериала "Морски тюлени: Шести отряд", който може да гледаме от 4 юни, всяка делнична вечер, от 22:15 часа, по Bulgaria ON AIR. Техните мисии, са разпространени из най-горещите точки по света, където има военни конфликти, но в същото време сериалът ще ни покаже и как техният професионален живот влияе на личния им, пише Dnes.bg. 


И докато героите са хладнокръвни в моменти, в които обикновено хората се разбягват , изпадайки в паника, то те не се чувстват комфортно в най-обикновени ситуации, като пазаруване в хипермаркетите по време на час пик.

Ще видим сложните отношения в американската външна политика, като няма да са спестени греши на американски служители на ръководна длъжност, от чиито решения зависят съдби и човешки животи. Епизодите са изпълнени със зрелищни атаки, стратегически решения, които носят динамичния ритъм на сериала.

Вдъхновен от реалните мисии на истинските морски тюлени, сериалът е  поръчана от канала History и създаден по сценария на номинирания за Оскар сценарист и ветеран от Виетнам Уилям Бройлс ("Аполо 13", "Снайперисти") и неговия син Дейвид Бройлс, участвал в множество специални операции на американската армия.

В една от главните роли ще видим Дейвид Бонеарас ("Кости"), който влиза в ролята на морския тюлен Джейсън Хейс. 
Коя ще е първата мисия, която ще преживеят морските тюлени в сериала, гледайте на 4 юни от 22.15 часа.