Миналото и настоящето се срещат в "Призраците на Исмаел"

Френската драма гледайте на 31 май от 23:00 часа по Bulgaria ON AIR

31.05.2020 | 12:00
Миналото и настоящето се срещат в

Необичайната среща между миналото и настоящето, между реда и хаоса, между желанието и невъзможната любов проследява игралният биографичен филм "Призраците на Исмаел", който Bulgaria ON AIR ще излъчи на 31 май от 23 часа. Той ще ни отведе в света на кинорежисьора Исмаел, който започва снимките на новия си филм, и тъкмо когато започва да мисли че е успял най-накрая да подреди живота си, всичко се преобръща . Докато тече подготовката по създаването на проекта му, Исмаел се намира между жената до него и онази от миналото, липсвала в последните 20 години от живота му. 

Режисьор на френската драма е Арно Деплешен съпреживява сложните чувства на персонажите, които се сблъскват и сближават едновременно. Радикалният му подход за случващото се обяснява колко е невъзможна идеята за подреденост в света на артиста. Но именно в това несъответствие творецът преоткрива болката, от която следва и вдъхновението.

Големият принос за продукцията е актьорската игра на Матийо Амалрик, Марион Котияр и Шарлот Генсбур.В останалите роли ще видим Ласло Сабо, Исполит Жирардо и др.

Гледайте "Призраците на Исмаел" на 31 май от 23.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.