Командоси и принцеси завладяват ефира на Bulgaria ON AIR през лятото

Премиерните американски сериали „Морски тюлени: Шести отряд“ и „Американска принцеса“ тръгват в ефира през юни

21.05.2020 | 09:00
Командоси и принцеси завладяват ефира на Bulgaria ON AIR през лятото

Тайните на най-елитните американски военни части – морски тюлени, и вълнуващият живот между реалността и илюзията ще бъдат разкрити в новите премиерни сериала в ефира на Bulgaria ON AIR. Двете хитови американски продукции ще завладеят ефира на политематичната телевизия през юни.

От 4 юни, всяка делнична вечер, от 22:15 часа зрителите ще могат да проследят напрегнати операции на най-елитните американски част в сериал „Морски тюлени: Шести отряд“. Опитните бойци са изпратени в Афганистан с цел да ликвидират лидера на талибаните и да спасят похитения бивш ръководител на Шести отряд – Рип. Мисията им се усложнява от разкритието, че към терористите се е присъединил американски гражданин, посветил се на джихада. Сериалът е вдъхновен от реални мисии на морските тюлени и разкрива как работата се отразява на личния живот на военните.

От суровата действителност зрителите на Bulgaria ON AIR ще се пренесат в света на илюзиите и приказките с премиерния за българския ефир сериал „Американска принцеса“. От 14 юни, всеки уикенд, от 20:30 часа драматично-комедийната продукция ще разкрива историята на момиче, попаднало в свят, в който магията и реалността се преплитат неусетно. Аманда е разглезена американка, чийто свят се преобръща на 180 градуса, след като хваща годеника си в изневяра в деня на сватбата им. Бягайки от бъдещия си съпруг, Аманда попада в ренесансов фестивал, в който през деня съжителстват кралица Елизабет и Шекспир, а вечер не по-малко чудати личности. Аманда решава да изостави модерния си живот и да заживее в ритъма на ренесансовия фестивал. Това решение носи редица комични и драматични последици не само за Аманда, но и за обкръжението й.

След като през пролетта Bulgaria ON AIR заложи на премиерни хитови заглавия като „Тайният живот на Мерилин Монро“, американския сериал „Нереално“, както и на известните екранизации по криминалните заглавия на световно признатата английска писателка Агата Кристи „Свидетелят по обвинението“ и „Десет малки негърчета“, сега с двете нови американски продукции Bulgaria ON AIR продължава стремежа си да предлага на зрителите качествено и разнообразно филмово съдържание от цял свят, с което да удовлетвори интересите на аудиторията си.

Паралелно с качествените европейски филмови заглавия, националната политематична телевизия предлага и разнообразие на сериали от всички краища на света – Бразилия, Южна Кореа, Япония, Ливан, Русия, Америка.