Комедия и драма с френски привкус в уикендите през януари

13.01.2020 | 10:30
Комедия и драма с френски привкус в уикендите през януари

Комедия и драма с френски привкус очакват зрителите на Bulgaria ON AIR в уикендите през януари.

На 18 януари, от 22:45 часа романтичната драма „Виктория“ ще пренесе зрителите в света на красива адвокатка по наказателно право, чийто любовен живот е пълна катастрофа. На една сватба тя среща стар приятел – Венсан и Сам – неудачник, когото успешно е защитила в съда. В деня след сватбата Венсан е обвинен в опит за убийство на приятелката си, а единственият очевидец е кучето на жертвата. Виктория с нежелание се съгласява да поеме случая, което бързо ще преобърне живота й.

Пред сериозни препятствия е изправена и героинята на Марион Котияр във филма „Два дни, една нощ“, който ще бъде излъчен на 19 януари, от 22:45 часа. Сандра работи във фабрика в Лиеж, Белгия. Един ден случайно разбира, че колегите й са се съгласили да получат бонус от 1000 евро, а в замяна Сандра ще бъде уволнена. Младата жена разполага с два дни, в които да убеди колегите си да се откажат от бонуса и да успее да запази работата си. Ще успее ли и с цената на какво - гледайте на 19 януари, по Bulgaria ON AIR.

В последната събота на януари любимият на поколения зрители актьор  Жерар Депардийо влиза в ролята на Сталин във филма „Диванът на Сталин“През 1950 година Сталин се оттегля за три дни в уединено имение заедно с любовницата си Лидия. В кабинета, където спи, има диван, подобен на онзи на Фройд в Лондон. Сталин предлага на Лидия да играят на психоанализа – игра, в която избраницата на сърцето му трябва да тълкува всеки негов сън. Какви ще са последиците от това необичайно забавление – гледайте на 25 януари, от 22:45 часа.

Драматични обрати и емоционални разкрития очакват зрителите в драмата „Нашествията на варварите” на 26 януари, от 22:45 часа. Филмът проследява последните дни от живота на французина Реми, в който освен тъга има и много хумор.