fallback

Евгени Минчев: Разочарован съм от българските политици

Тази и други интересни теми и гости в предаването "Днес" с Константина Живова

27.03.2017 | 15:19 Автор: Тодор Петров

Започнахме седмицата с една от най-коментираните теми - изборите. Веднага след избора на България няма как да не погледнем въпреки всичките им послания и към външния вид на политиците днес. 

Как изглеждаха те в деня на гласуване и защо е важно да се спазва строгия етикет, когато си не само публична личност, но и претендент за власт, дискутирахме с моя специален гост, който е експерт в еталоните по етикет - лорд Евгени Минчев.

"Обиждам се на хората, които са българи и тръгвайки си оттук, търсейки си късмета навън забравят откъде са тръгнали. Колко българи популяризират България? Българските политици трябва да обърнат сериозно внимание на външния си вид. Не вярвам на политиката в България", коментира Евгени Минчев.

Днес в рубриката Репортер на място дадохме право на гласа на гражданите. Доволни ли останаха от тазгодишните така важни избори и какво мислят за българските политици.

"Младите хора не са гласували", споделиха граждани пред микрофона на репортера Борислав Петров.

На 13-14 март страната ни бе домакин на два старта за Европейската купа по слоупстайл сноуборд. В състезанията се включиха около 30 участници от 3 континента, а най-добър и през двата дни бе младата сноуборд надежда на Америка Брандън Дейвис. 

И двата старта се проведоха като част от програмата на събитието Pamporovo Freestyle Open. Въпреки жестоката конкуренция, българският състезател Петър Гьошарков показа отлични умения и успя да завоюва един сребърен и един бронзов медал за България. По този начин увеличи шансовете си за спечелването на Олимпийска квота за игрите през 2018 година. За да разберем повече поканих при мен Иван Фърков.

 

fallback
fallback