Евгени Минчев: Разочарован съм от българските политици

Тази и други интересни теми и гости в предаването "Днес" с Константина Живова

27.03.2017 | 15:19 Редактор: Тодор Петров
Евгени Минчев: Разочарован съм от българските политици

Започнахме седмицата с една от най-коментираните теми - изборите. Веднага след избора на България няма как да не погледнем въпреки всичките им послания и към външния вид на политиците днес. 

Как изглеждаха те в деня на гласуване и защо е важно да се спазва строгия етикет, когато си не само публична личност, но и претендент за власт, дискутирахме с моя специален гост, който е експерт в еталоните по етикет - лорд Евгени Минчев.

"Обиждам се на хората, които са българи и тръгвайки си оттук, търсейки си късмета навън забравят откъде са тръгнали. Колко българи популяризират България? Българските политици трябва да обърнат сериозно внимание на външния си вид. Не вярвам на политиката в България", коментира Евгени Минчев.

Днес в рубриката Репортер на място дадохме право на гласа на гражданите. Доволни ли останаха от тазгодишните така важни избори и какво мислят за българските политици.

"Младите хора не са гласували", споделиха граждани пред микрофона на репортера Борислав Петров.

На 13-14 март страната ни бе домакин на два старта за Европейската купа по слоупстайл сноуборд. В състезанията се включиха около 30 участници от 3 континента, а най-добър и през двата дни бе младата сноуборд надежда на Америка Брандън Дейвис. 

И двата старта се проведоха като част от програмата на събитието Pamporovo Freestyle Open. Въпреки жестоката конкуренция, българският състезател Петър Гьошарков показа отлични умения и успя да завоюва един сребърен и един бронзов медал за България. По този начин увеличи шансовете си за спечелването на Олимпийска квота за игрите през 2018 година. За да разберем повече поканих при мен Иван Фърков.