Би ли продал кучето си, ако ти предложат солидна сума пари? Социалният експеримент на "Днес"

21.03.2017 | 13:57 Редактор: Мария Аладжова
Би ли продал кучето си, ако ти предложат солидна сума пари? Социалният експеримент на

Днес е Световният ден на Земята. От вчера вече можем да се чувстваме пролетно, защото пролетта настъпи. Спортът е част от начините да се преборим с пролетната умора. Затова ще ви покажем как можете да замените задушната зала във фитнеса с тренировка на открито. 

Времето започна да се затопля. Днес в рубриката "Социален експеримент" ще направим проверка, каква е тя ще разберем от Борислав Петров и Валерия Цветанова.

Днес предстои да ви представим една изключително интересна постановка и да ви препоръчаме да отидете на театър. Вижте трейлър към новото представление в театър "Театро" - "Италианките"

"Спектакълът е много различен. Много танци и кабаретна атмосфера. Посланията са различни и са насочени към дамите. Засягат се теми и проблеми, за които не толкова често се говори", разказаха гостите в студиото

21 март е избран за Световен ден на поезията по решение на 30-тата сесия на Генералната конференция на ООН по въпросите на образованието, науката и културата. Целта на този празник е да популяризира писането на поезия, публикуването ѝ и четенето ѝ пред публика по света.

Презумпцията е, че поезията е "за всеки жив читател и за всеки жив поет". Каня при мен Белослава Димитрова.

"Най-силните поетични текстове се пишат, когато си тъжен", сподели поетесата в студиото.