Невена Желева - българката, фризьор на холивудските звезди

Още интересни гости и теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

16.03.2017 | 14:40 Редактор: Луиза Божинова
Невена Желева - българката, фризьор на холивудските звезди

Младежи и родители смятат акнето за нещо обичайно през тийнейджърските години и не обръщат сериозно внимание на този проблем. Според специалистите това е грешка, която може да има последици. Защо и какви са съвременните методи за лечение на акнето ще научим от д-р Елеонора Валянова, естетичен дерматолог в "Хил клиник". С нея разговаря Асен Манасиев.

От няколко месеца сайтът probudise.bg помага на над 275 хил. души да подобрят качеството си на живот и да се информират за най-подходящото лечение. В първия ден на пролетта популярният културно артистичен формат "Пощенска кутия за приказки" застава в подкрепа на хората с автоимунни заболявания с извънредното си издание "Пробуждане". 

Събитието ще се състои на 21 март. За да разберем повече в предаването "Днес" бяха поканени певицата Тони и д-р Радислав Наков.

"Когато аз разбрах за моето автоимунно заболяване бях стресирана от всичко, което прочетох в интернет. С този сайт нещата вече са много по-лесни, достъпни и успокоителни", каза певицата Тони.

Името на моята гостенка е Невена Желева. Тя е сред успешно реализиралите се български професионалисти отвъд Океана, а на нейните ръце и опит доверяват визията си звезди като Джордж Клуни, Роби Уилямс, Лайнъл Ричи и Дейвид Шуимър, както и Ричи Хоутин. Сред успехите й са още създаването на прически за знаменитостите на "Оскар"-ите и за дефилетата на модните седмици в Ню Йорк и Лондон. 

Над 15 години Невена живее и работи в САЩ и е и собственик на един от най-известните фризьорски салони в Чикаго. Какво я върна отново в България и сбъднала ли е американската мечта, ще разберем от самата нея. 

"Големите звезди са изключително възпитани и съобразителни. Когато Джордж Клуни попита кой ще направи косата му всички посочиха мен. След това се запознахме. Беше вълнуващо", разказа фризьорът Невена Желева.

Най-доброто БГ трио на българската музика "ЛаТиДа" ще ни изненада с изцяло нова програма от авторски песни и кавъри на любими артисти през април.  Деси, Бети и Яна ще са на сцената с много музиканти и гост изпълнители. 

Кога почитателите на музиката ще могат да се срещнат с тях, ще разберем от прекрасните "ЛаТиДа".

"Ние сме повече от сестри. Музиката е тази, която ни събира. Постоянно сме заедно и сега работим по три големи концерта, един от които е нашият", споделиха момичетата в студиото на Константина Живова.