Графа: На път съм да сбъдна една от най-големите ми мечти

08.03.2017 | 14:58 Редактор: Мария Аладжова
Графа: На път съм да сбъдна една от най-големите ми мечти

Днес в рубриката "Репортер на място" ще изненадаме дамите, които в този момент минават през бул. "Витоша" в София. Там са Борислав Петров и Асен Манасиев. нека видим какво точно е изненадата.

Владимир Ампов – Графа е един от хитовите изпълнители на българската поп музика. През април той ще направи голям концерт в зала "Арена Армеец". Как тече подготовката за шоуто и какви са очакванията му - за тази вълнуваща среща с публиката, ще научим от него само след малко. Преди това да видим последния му клип – "Вълк единак".

"Вълнувам се за големия концерт. Подготвяме се ударно с целия екип. Благодарен съм на всички, които участват. Мога да преброя поне пет артиста, които смело мога да кажа, че са мои верни приятели и още пет, които не са в светските среди, но са били винаги до мен", сподели Графа и поздрави всички дами в ефир.

С уважение към любимата и към майката е белязано творчеството на следващия ми гост – обичаният от публиката изпълнител Руслан Мъйнов. Преди да започне разговорът ми с него, де видим последната му песен "Обич облечи". 

"Благодарен съм на моята майка. Тя е прекрасна жена, добра, мила, блага. Подкрепяла ме е винаги. Бях кротко дете като малък, но изкуството ме влечеше", сподели Руслан Мъйнов.

Продължава ремонтът на Националния дворец на културата преди предстоящото председателство на страната ни Съвета на Европейския съюз догодина. Напълно обновена вече е кинозалата "Люмиер". Как изглежда тя и на какви събития предстои да бъде домакин, ще научим от Борислав Петров и неговите събеседници.

В следващите минути ще ви дадем идеи за бърза и лесна прическа за 8-ми март. Как можете да промените косата си така че да изглежда ефектно и впечатляващо.