След песента "Гълъбо" следва албумът "Емпатия"

07.03.2017 | 17:06 Редактор: Мария Аладжова
След песента

Днес в рубриката "Репортер на място" ще проверим готови ли са дамите за най-женския празник. Как ще празнуват и какви изненади очакват от мъжете? На живо от центъра на София включваме Борислав Петров и Валерия Цветанова.

Следващата ми гостенка е любимка на много тийнейджъри. Поводът за нейното гостуване е най-новото ѝ видео, в което си партнира с колоритния Даниел Петканов. 

"Предстои ми нов проект с друг репортер, много скоро. Щастлива съм, че имам толкова много почитатели и общувам с тях с голяма радост", сподели Ева.

Сега предстои да говорим за музика и то не за каква да е. Следващата ми гостенка върна надеждата, че днешната  музика може да остане в историята. Тя написа и композира песента, която емоционално развълнува всички - "Гълъбо". Тя е Вида Пиронкова. Преди да я поканя, заедно с нейния продуцент Игор Марковски, нека отново чуем тази прекрасна песен.

"Върху този албум работя от 20 години. Щастлива съм, че толкова много хора харесаха "Гълъбо". В социалните мрежи е споделяне над 24 милиона пъти", сподели композиторът Вида Пиронкова.

Сега ще ви срещнем с една млада и талантлива дама, която е насочила таланта си в сферата на изкуството в областта на художественото стъкло. За да представим изложбата, която тя реализира, казвам здравей на Борислав Петров.

Ще завършим предаването с книги. Романът на Мария Станкова "А Бог се смее" разказва без фалш, без лицемерие, като в съда: истината и само истината - за емигрантите и как чужбината ги оглозгва бавно, но сигурно. До кокал. И физически, и духовно. И си сам. И помощ няма. Каня при мен и авторът Мария Станева.

"Да си емигрант не е лесно. Бях в Италия, Англия и сега съм в Германия. В книгата ми има много истински истории, които преживях", разказа авторът Мария Станева.