"Женски работи" - новата книга за жени

02.03.2017 | 13:58 Редактор: Мария Аладжова

"Котката със сините очи“ е съвременна българска драма, динамичен разказ, показващ сблъсъка на мирогледите на две жени от спомена на детството до самотата на зрелите години.

За да разберем повече каня автора и режисьор Калин Арсов и актрисите Радосвета Василева и Добрина Гецова.

В минутите за здраве говорим за красотата, от която се вълнува всяка жена. Малко преди най-женския празник ще отидем на живо в Hill Clinic, където ще получим ценни съвети от д-р Валианова. 

Днес ще ви срещна с две прекрасни дами и един нов проект, който ги обединява. Чували сте за Пощенска кутия за приказки. Днес моите гостенки могат да се похвалят с излизането на книга, която събира в едно техни красиви разкази, както и на други дами. Книгата е чиклит и носи заглавието "Женски работи". Какво ще открием в нея, ще разберем от прекрасните Мила Михова и Йоана Мирчева.

"Винаги е удоволствие да се пише за "Пощенска кутия за приказки". В тази книга има изключително интересни разкази за дамите“, споделиха гостите в студиото.

Днес ще ви срещнем с един български фотограф, който показва красотата на София по свой неповторим начин. Познаваме ли столицата и как можем да я видим в различна светлина ще разберем от фотографа Иван Шишиев. С него ни среща Борислав Петров.