Иван Динев-Устата: Стартираме турне със Софи Маринова отвъд океана

Тази и други интересни теми и гости в предаването "Днес" с Константина Живова

17.02.2017 | 15:01 Редактор: Тодор Петров
Иван Динев-Устата: Стартираме турне със Софи Маринова отвъд океана

Днес е Световният ден на котката. Много хора предпочитат това животно за домашен любимец пред кучето. Какво не знаем за тяхното възпитание и отглеждане, и какво е важно да имаме предвид, ако сме решили да отглеждаме котка. Това разбрахме от д-р Мила Бобадова, с която разговаря колегата Елисавета Коюмджиева.

Разказахме ви и история за измама в интернет. Марио Ангелов получава предложение за кастинг от рекламна агенция. От отсрещната страна му казват, че ако е одобрен, без да са го виждали, ще получи 2500 лева и когато бъде окончателно одобрен за самата реклама, ще получи още 1500. 

Разбира се, на Марио му става съмнително. Интересното обаче е, че от агенцията се свързват с него по телефона и го оведомяват, че ще получи документ по куриер, на когото трябва да заплати 50 лв. Всичко това го осъмнява и той ни сигнализира. Какво стана и как се разви ситуацията с измамата, разбрахме от самия него. 

"Измамиха ме безскрупулно. Слава Богу, загубих само 50 лева, които заплатих, след като ми бяха пратени документи", сподели Марио Ангелов.

Показахме ви изложбата "Отвъд геометрията". Нейн автор е талантливата художничка Яна Костадинова, с която също ви срещнахме.

На 2 март в София ще се състои Балкански бал. Грандиозно шоу с едни от най-големите имена в музиката. Водещи на събитието ще бъдат красивата Маги Желязкова и певецът Иван Динев-Устата. 

"Такъв купон не е правен досега. Ще се танцува, хапва и пийва на корем 8 часа без прекъсване. Нямам търпение", каза Иван Динев-Устата.

Днешният 17 февруари, освен ден на котката, е и ден на спонтаннните актове на доброта. Колегата Борислав Петров бе на Женския пазар в София, за да се опита да направи добро. 

Любимите герои от първия български куклен сериал "БЛАГУНИТЕ" оживяват на театралната сцена в спектакъла "Още един прекрасен ден". Малките зрители и техните родители ще се срещнат за първи път с БЛАГУНИТЕ на живо в салона на "Театро".