Как да променим живота си чрез констелация?

30.01.2017 | 14:29 Редактор: Мария Аладжова
Как да променим живота си чрез констелация?

Днес започваме предаването с тема за красотата. Как да поддържаме косата си в безупречна форма, как да я запазим здрава през студените дни и какви са модните тенденции, ще разберем сега на живо от един от добрите коафьори у нас - Джулио. С него ни среща ни Валерия Цветанова. 

Знаете ли какво е констелация? Тя влияе като мощен инструмент за различни сфери от нашия живот - както за разрешаване на проблеми в семейството, така и за ситуации в работата. Голямо влияние имат и върху здравето, не само физическото, но и емоционалното, както Хелингер казва: ”Извън нашето тяло важна роля играе и нашата душа и нашето чувство. Защото понякога болката на душата се чувства много по-интензивно от болката в тялото". 

За да разберем повече и да получим ценни практически съвети днес съм поканила магистър психологът Росица Георгиева.

"С констелацията можем да разберем неща за себе си, които не сме подозирали. Понякога причините, за да не сме щастливи се коренят в годините назад. Семейната констелация отключва емоции свързани с близките ни и показва къде се корени проблемът ни", разказва Росица Георгиева.

В минутите за музика говорим с Дафина Димирова.

"Традициите и обичаите трябва да се спазват. Не бих сменила фолклорната музика за друг стил. Закърмена съм с народните песни и сикам да оставя следа след себе си", разказа Дафина Димитрова.

Бойка Делиева е новата водеща на изданията на ДНЕС в събота и неделя. Познавате я от живите връзки в делничното издание. Каня я сега при мен, за да я запознаем със зрителите. 

"Имам своите любими живи връзки, никога няма да забравя първата ми връзка. За момента не си мечтая за интервю с конкретен човек", сподели Бойка Делиева.