Йордан Караджов: Трябва да бъдем по-добри

Още интересни теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

06.01.2017 | 14:38 Редактор: Ирина Георгиева
Йордан Караджов: Трябва да бъдем по-добри

От Константина Живова

Честит имен ден, проф. Димитров!

Екипът на предаването ДНЕС честити именния ден на професор Божидар Димитров. Репортерът Борислав Петров се срещна с него.

Йордан Караджов: Ядосвам се на ситуацията с "Музикаутор"

За да отпразнуваме Йордановден подобаващо, водещата Константина Живова покани днес не просто още един именик, а една истинска българска рок легенда - Йордан Караджов.

"Младите изпълнители искат да станат големи звезди за шест месеца, а това не може да се случи точно така. Ядосвам се на ситуацията с "Музикаутор". Аз съм изключително благодарен на БНР за подкрепата през годините. Затова продставих правата на моя албум. Трябва да можем да благодарим, да бъдем по-добри, да оценяваме", разказа Караджов.

Как да се пречистим от зли мисли и енергии на Богоявление?

Богоявление - ден на пречистващата и сбъдващата сила. Как да се пречистим от зли мисли и енергии, как да предпазим дома си, разказа Здравка Атанасова.

"Водата може да ни излекува и да сбъдне нашите желания. Когато вярвате всичко се сбъдва", разказа Здравка Атанасова.

Патриарх Неофит освети знамената на българската армия

На този ден в България се освещават знамената на българската армия. За първи път водосвет на знамената е отслужен по времето на цар Симеон I преди битката при Ахелой през 917 г. И така продължаваме до днес.

Водосветът на знамената в София се проведе пред Паметника на Незнайния воин в присъствието на президента и върховен главнокомандващ на Българската армия.