Шоколадовите изкушения на сладкарката Ани Боланд

Тези и още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

27.12.2016 | 15:40 Редактор: Ирина Георгиева
Шоколадовите изкушения на сладкарката Ани Боланд

От Константина Живова

Как да влезем във форма след празниците?

Коледните празници отминаха и голямото хапване започва да ни се отразява. Затова предаването ДНЕС започна с тема за спорт и как да влезем във форма веднага след празниците. Какво е да се тренира определен спорт и как той ни влияе на фигурата?

Уникална елха в НДК

Уникална елха, изработена от строителни отпадъци, е монтирана в Централното фоайе на НДК . Авторите са използвали материали от започналия наскоро мащабен ремонт в Националния дворец на културата. Какво ги провокира и как изглежда нестандартната елха, зрителите разбраха от репортера Борислав Петров.

Ани Боланд за пътя на сладкарството

Константина Живова запозна и зрителите на Bulgaria ON AIR с една дама, която е сред малкото успели жени в своята професия у нас. Тя се занимава със сладкарство от години и е изкусен майстор в изработката на торти и шоколадови изкушения. За пътя на сладкарството и за тайните на шоколада, тя разговаря със самата Ани Боланд.

"Наръчник на неомъжената жена"

Екипът на предаването ДНЕС представи и книгата "Наръчник на неомъжената жена". Повече за това какво се крие между редовете й разкри и нейният автор, Радостина Христова.