ДНЕС гостува в домовете на популярните българи

И още: Вижте какво споделиха Фики и Тони Стораро пред Константина Живова

26.12.2016 | 15:52 Редактор: Мария Аладжова
ДНЕС гостува в домовете на популярните българи

Водещата Константина Живова отива на гости в домовоте на някои известни българи, за да отпразнуваме заедно Коледа. Срещаме ви с вокалистката на група Ice Cream Мартина Иванова, Мисис България Йордана Димитрова и най-коментираната в социалните мрежи напоследък личност – Фики Стораро. 

Мартина и нийният приятел Атанас разказват как са се запознали по време на една екскурзия в Барселона. Твърдят, че веднага са си допаднали, сякаш са се познавали отпреди. Обичат да пътешестват, но са и домошари – прекарват свободното време вкъщи, гледайки филми и канейки на гости близки приятели. За празниците Атанас е подготвил на Мартина още една изненада, свързана с приятно пътуване.

Мисис България Йордана Иванова ни показа коледната елха вкъщи, която са украсили заедно с децата. За нея празниците са време, когато семейството се събира вкъщи. Готвенето не е от големите ѝ страсти, но нейният съпруг е отличен кулинар, споделя Йордана. За нея е много важно съвременната жена – освен обществените и социалните ангажименти, които има, да намира време и за децата вкъщи.

Фикрет Стораро  - Фики, споделя пред ДНЕС, че озобщо не очаквал ефекта, който последната му песен Is This Love предизвика в социалните мрежи. Той много я харесва, харесват я и хората, които са близки на сърцето му и Фики изобщо не се притеснява от критиките по негов адрес. Пред Константина Живова той споделя и своите амбиции за 2017 година. В разговора се включва и неговият баща – популярният изпълнител Тони Стораро, който категорично подкрепя сина си и казва, че Фики е подстигнал много бързо успеха, за който самият той е работил години наред.