Хейтър ли е българинът?

Още интересни теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

09.12.2016 | 15:54 Редактор: Ирина Георгиева
Хейтър ли е българинът?

От Константина Живова

Защо толкова се развълнувахме от песента на Фики Стораро и Гери Никол?

Разговорът и темите от седмицата: песента на Фики Стораро, Гери Никол и защо толкова много се развълнувахме? Какви са коментарите в социалните мрежи. Коментатори в студиото бяха Jeason Brad Lewis, Петя Алекса и редакторът в сайта bgonair.bg Мария Аладжова.

Започват вече ежегодните Дни на донорството

Днес в деня на Св. Анна започват вече ежегодните Дни на донорството. На едно място се събраха семействата, които жадуват за дете, тези, които вече са сбъднали мечата си, както и хората, които искат да помогнат. Там беше и журналистът на предаването "ДНЕС" Ели Коюмджиева.

Нов социален експеримент

Нов социален експеримент в рубриката на предаването "ДНЕС" репортер на място. Журналистите Борислав Петров и Валерия Цветанова провериха доколко са честни гражданите, ако на улицата им подадем плик с пари и ги попитаме дали не са техни, че в движение са изпаднали от джоба им. Ще върнем ли пари, които не са наши?

"Българите са честни и не биха взели плик с пари, изпуснат на улицата. Биха го върнали на притежателя", констатираха репортерите Борислав Петров и Валерия Цветанова.

Благотворително парти за традиционна инициатива "Дари усмивка"

Днес почитаме Света Анна. И навръх именния си ден Мисис България Ана Иванова ще направи благотворително парти за своята традиционна инициатива "Дари усмивка". Куп нейни гости ще подкрепят благородната кампания. Освен с красота Мисис България впечатлява и с голямо сърце отдадено на благотворителност. Какво предстои и как ще отпразнува днешния ден, разбрахме от Мисис България Ани Иванова.

"Събираме дрехи и играчки за деца в нужда. Ще продължим и през следващата година", каза Патриция Кириолова.