HOLIDAY HEROES: Тази година 5000, през 2017-та година 10 000 семейства ще получат храна и щастие

Тези и други интересни теми в предаването "ДНЕС" по Bulgaria ON AIR

30.11.2016 | 17:12
HOLIDAY HEROES: Тази година 5000, през 2017-та година 10 000 семейства ще получат храна и щастие

От Константина Живова

Благотворителността не е само по Коледа, но тя е време за чудеса. Холидей Хироус са една от организациите у нас , които не спират да подават ръка на нуждаещите се през цялата година. Ръководител на проекта е Росица Томова , която разказа в предаването "ДНЕС" какво предстои през последния месец на годината и как можем да бъдем съпричастни. 

"Тази година ще направим щастливи 5000 семейства в нужда. Амбициите ни за следващата година са те да се удвоят и да станат 10 000“ , споделя Томова.

Днес в рубриката "Репортер на място" проверихме дали е почистен снегът, който  натрупа вчера.

За осми пореден път Академията за мода ще отличи най-елегантните и успели българи за настоящата година. Условие и критерии известни български личности да получат статут на български модни икони , са качества и добродетели като изискан и модерен вкус и стил , високи професионални постижения , безупречна култура, морал и репутация. 

След като номинациите бяха определени от Експертен медиен съвет към Академията за мода, се проведе и он лайн гласуване. Броени дни преди официалната церемония и финала на голямото състезание, в предаването гостува председателят на Академията проф. Любомир Стойков.

"За да бъдеш "Модна икона" трябва да притежаваш всички качества. Освен изискан стил , е важно и каква е твоята репутация , морал и култура“, сподели проф. Стойков.


В рубриката посветена на нашите деца "Животът на мама“ показваме тайните на руската кухня за деца. Коледни меденки приготвени от деца и по рецепта на руски кулинари.

В Южния парк заедно с актрисата Марина Мандарина се върнахме в детството.

"Излезте навън с децата си и направете заедно нещо щуро, върнете се към детството и направете снежен човек“, прикани актрисата Марина Мандарина.