Сара Джесика Паркър в студиото на ДНЕС

Още интересни теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

27.10.2016 | 15:55 Редактор: Ирина Георгиева
Сара Джесика Паркър в студиото на ДНЕС

От Константина Живова

One Dance Week 

Вече близо месец Пловдив е арена на магията на съвременното танцово изкуство. Деветото издание на фестивала One Dance Week успя да доведе в България най-големите фигури от световните сцени. За огромния успех на Фестивала, който се превръща в истинско международно събитие и това какво още предстои, разказа Хелиана Велинова.

Как се справят незрящите навън?

Често се случва да ни правят впечатление лошите тротоари, по които се движим. С дупки, стърчащи плочки, бордюри. Когато имаме добро зрение всичко е по-лесно. Но какво да кажат незраящите хора. Екипът на ДНЕС отново направи социален експеримент. Как се живее като незрящ, когато излезеш от дома си? Ще помогне ли някой да пресечеш улицата? 

"Гражданите са съпричастни. Ако видим незрящ човек бихме помогнали, но не всички са като нас", споделиха случайни минувачи притекли се на помощ.

Димитър Абрашев в ДНЕС

По случай петия рожден ден на телевизия Bulgaria ON AIR, предаването ДНЕС представи лицата, които всеки ден стават част от нашето ежедневие. Той е добре познат със силните си интервюта и разработки по важни съдебни, криминални и социални теми, както и с разнообразния си журналистически опит, той е едно от лицата на телевизия Bulgaria ON AIR. Той е водещият на "Директно", Димитър Абрашев.

"Журналистиката не трябва да бъде на всяка цена. Разбира се важно е да се показва истината. Когато се преувеличава в името на големия рейтинг винаги рано или късно се стига до истината. Много скоро ще реализираме нова интересна рубрика в предаването", сподели водещият Димитър Абрашев.

Българка ли е Сара Джесика Паркър?

Няма някой, който да не е чувал за хитовия сериал "Секса и града". Българка ли е Сара Джесика Паркър? Не е разбира се, но има една жена и тя е българка, която стои като лице зад новия уеб проект Paradise in the City. Той разказва историята на една американка, която идва да търси любовта в България, чрез запознанство в интернет. В студиото на ДНЕС гостуваха главната героиня Антония Пашова и сценаристът Тодор Пеев.

"От години ме оприличават със Сара Джесика Паркър, спират ме по улицата искат автографи. Затова реших, че е хубаво да вляза в нейната роля и да създадем този интернет сериал. Не съм актриса. Аз съм дизайнер" сподели българската Сара Джесика Паркър, Антония Пашова.