Кирил Аспарухов: Невена Коканова остави голяма следа в съзнанието ми

Още интересни теми и гости в предаването Днес по Bulgaria ON AIR

20.10.2016 | 15:33 Редактор: Ирина Георгиева
Кирил Аспарухов: Невена Коканова остави голяма следа в съзнанието ми

От Константина Живова

Музиката

За всяко дете музиката е естествен език на общуване, универсален начин за забавление и източник на положителни емоции. Всяко човешко същество е с позитивна нагласа към музиката, единственото изкуство за което няма граници и пречки за възприемането му от първия ден на съществуване на новия човек.

Как да се справим с вирусите и настинките?

Есента е в разгара си. Започнаха студените сутрини и дъждовните дни. Все повече хора боледуват от различни вируси. Чудим се с какво да се предпазим и да се лекуваме. Има един лек и предпазно средство, което всеки един от нас има в дома си. Става дума за меда. Какви са лечебните свойства на лекарството от природата, как може и за какво да ни помага медът ще разберем сега в здравните минути от Петко Симеонов, който разказа за течното злато.

"Пийте по една лъжица мед сутрин и вечер в чаша хладка вода. Това е течното злато, което ще подсили имунната ви система и ще ви направи по-здрави", сподели Петко Симеонов пред Константина Живова.

Кирил Аспарухов 

Днес звездният гост на Константина Живова има завидна творческа биография. Той е личност с многостранни интереси, но страстите му винаги са свързани с изкуство. Той е поет, автор на 17 сборника с поезия и интервюта. Той е телевизионен журналист с богат опит в ефирът на телевизия Мсат и Черно Море. Той е човек, който те респектира, но и те кара да се усмихнеш. Замисля те за важните неща от живота и оставя трайни следи след себе си. Той е Кирил Аспарухов.

"Невена Коканова беше много близка за мен. Тя не допускаше всеки до себе си. Беше уникален човек. Тя беше моя кума и приятел в живота", сподели поетът и телевизионен водещ Кирил Аспарухов.

Отношението ни към децата

Замисляли ли сте се някога какво определя раждаемостта в една страна, замисляли ли сте се колко се гордеете с децата си и колко ги оценявате? Какво е отношението ви като майка към вашето дете и до какво води неправилното ви отношение? Всичко това коментира астрологът Краси Кирчева.

Онлайн свалки

Свалките в интерент пространството и докъде могат да стигнат те. Константина Живова обаче има още един повод, за да покани следващата си гостенка. Той също е свързан с любов и еротика, това е предстоящата премиера на спектакъла "Фройд теория за любовта". 

"Човекът, който се представя като служител в модна агенция продължава да ми пише, за да му изпратя мои голи снимки. Опасно е в интернет пространството. Трябва да наблюдаваме децата си", сподели актрисата Марина Мадарина.