„Животът на мама“ е новата рубрика в предаването ДНЕС

10.10.2016 | 14:17 Редактор: Мария Аладжова
„Животът на мама“ е новата рубрика в предаването ДНЕС

Когато трилогията на Стиг Ларшон "Милениум" вижда бял свят, той вече не е вече между живите. Дали заради неговата неочаквана смърт, или заради силната история, която описва, книгите му се превръщат в хит, а трите части на романите са екранизирани.

Хитовата шведска поредица „Милениум“ можете да гледате по телевизия Bulgaria ON AIR. Повече за нея ще научим от колегата Петя Славова от сайта Dnes.bg.

Могат ли мистиката и езотериката да решат всекидневните ни проблеми? На този въпрос се опитва да отговори комедийният спектакъл „Третото око“. Една забавна история, с много смях и поводи за размисъл. В следващите минути Асен Манасиев ще ни срещне с цяла звездна група театрали, които ще ни разкажат и за спектакъла, и за смеха в живота им. 

Предаването ДНЕС стартира своята нова рубрика „Животът на мама“. В нея ще показваме и даваме полезни съвети на всички, които са или им предстои да бъдат родители. За децата ви с любов във всяка една година от тяхното израстване. 

Въпреки че времето захладня, по различни поводи – за партита и неофициални случаи, все още остават актуални тениските и полите. За някои модни тенденции, за това какви материи са за предпочитане и как да подберем гардероба, в следващите минути ще научим от Невена Котарова. 

„Бялата тениска може да бъде красива, когато върху нея има послание, това е моята идея за модерен стил през всеки сезон“, сподели дизайнерът Невена Котарова.