fallback

Ирра: Децата ми ме мотивираха да се върна към музиката

26.09.2016 | 14:55 Автор: Мария Аладжова

Дарете използвани, но запазени дрехи, играчки, принадлежности от първа необходимост на вашите малчугани за други деца, които се нуждаят от тях. Важно е да знаете, че децата от домовете в неравностойно положение се нуждаят от вашата подкрепа. За тях вашата ненужна вещ означава съпричастност и грижа. Това е една кампания, която иска да дари повече усмивки на децата в нужда. За да разберем повече за инициативата „Дари подарък“ съм поканила част от организаторите, Антоанета Томова и Даниела Граховска.

„Всеки може да помогне. Не изхвърляйте старите вещи от децата си. Запазени дрехи и играчки могат да направят друго дете щастливо“, споделиха организаторите на инициативата „Дари подарък“.

На 29 септември целият свят отбелязва Деня на сърцето чрез различни събития и кампании. Причината за това е, че сърдечно-съдовите заболявания продължават да бъдат най-големият убиец на планетата. А, България, за съжаление, е водеща по смъртност в Европа. Тазгодишния фокус на световната кампания за Деня на сърцето са децата и семейството. За да поговорим за превенцията за здраво сърце, в ДНЕС, поканихме специален гост- един от водещите кардиолози у нас - д-р Кирил Карамфилов.

„Положителното мислене и щастливите емоции помагат на сърцето да работи правилно.“, разказа един от водещите кардиолози у нас - д-р Кирил Карамфилов.

Тя е един от изпълнителите, които продължиха да се занимават с музика. Тя пее от малка, а песни като „Търся пътя към теб“ и „Тайни“ останаха нейна запазена марка. Днес талантливата изпълнителка отново има с какво да се похвали и да зарадва феновете на своята музика. Ексклузивно и за първи път в ефир тя ще ни разкаже за най-новия си проект.

„Децата ми са тези, които ми показаха, че освен майка и домакиня мога да бъда щастлива с това, което умея. Музиката. Един ден синът ми ми сподели, че се гордее с мен, чувайки новата ми песен, с която се върнах отново след дългата пауза“, сподели певицата Ирра.

Тенденциите в маникюра са тема, която вълнува всяка една дама. Днес ви даваме полезни съвети за това какво е актуално през новия сезон.

 

fallback
fallback