Ирра: Децата ми ме мотивираха да се върна към музиката

26.09.2016 | 14:55 Редактор: Мария Аладжова
Ирра: Децата ми ме мотивираха да се върна към музиката

Дарете използвани, но запазени дрехи, играчки, принадлежности от първа необходимост на вашите малчугани за други деца, които се нуждаят от тях. Важно е да знаете, че децата от домовете в неравностойно положение се нуждаят от вашата подкрепа. За тях вашата ненужна вещ означава съпричастност и грижа. Това е една кампания, която иска да дари повече усмивки на децата в нужда. За да разберем повече за инициативата „Дари подарък“ съм поканила част от организаторите, Антоанета Томова и Даниела Граховска.

„Всеки може да помогне. Не изхвърляйте старите вещи от децата си. Запазени дрехи и играчки могат да направят друго дете щастливо“, споделиха организаторите на инициативата „Дари подарък“.

На 29 септември целият свят отбелязва Деня на сърцето чрез различни събития и кампании. Причината за това е, че сърдечно-съдовите заболявания продължават да бъдат най-големият убиец на планетата. А, България, за съжаление, е водеща по смъртност в Европа. Тазгодишния фокус на световната кампания за Деня на сърцето са децата и семейството. За да поговорим за превенцията за здраво сърце, в ДНЕС, поканихме специален гост- един от водещите кардиолози у нас - д-р Кирил Карамфилов.

„Положителното мислене и щастливите емоции помагат на сърцето да работи правилно.“, разказа един от водещите кардиолози у нас - д-р Кирил Карамфилов.

Тя е един от изпълнителите, които продължиха да се занимават с музика. Тя пее от малка, а песни като „Търся пътя към теб“ и „Тайни“ останаха нейна запазена марка. Днес талантливата изпълнителка отново има с какво да се похвали и да зарадва феновете на своята музика. Ексклузивно и за първи път в ефир тя ще ни разкаже за най-новия си проект.

„Децата ми са тези, които ми показаха, че освен майка и домакиня мога да бъда щастлива с това, което умея. Музиката. Един ден синът ми ми сподели, че се гордее с мен, чувайки новата ми песен, с която се върнах отново след дългата пауза“, сподели певицата Ирра.

Тенденциите в маникюра са тема, която вълнува всяка една дама. Днес ви даваме полезни съвети за това какво е актуално през новия сезон.