Антоанета Салфидж: Не се страхувайте от ретроградния Меркурий

Тези и още интересни теми, гледайте в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

19.09.2016 | 14:59 Редактор: Ирина Георгиева
Антоанета Салфидж: Не се страхувайте от ретроградния Меркурий

От Константина Живова

Как да отстояваме човешките си права?

"Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. Те са надарени с разум и съвест и следва да се отнасят помежду си в дух на братство" - това гласи член 1 от Всеобщата декларация за правата на човека. Борбата за отстояването на съвременните представи за човешки права извървява дълъг път. И по всичко изглежда - не е завършила. Как хората на изкуството илюстрираха тези права - това разказаха в предаването ДНЕС Светла Баева и Рая Раева от Българския Хелзинкски Комитет.

Ретроградният Меркурий

Само след няколко дни предстои да свърши периода на ретроградния Меркурий, датата е 22 септември. Последният ден е стационарен и тогава, казват е най-тежко или най-добре, защото нищо не трябва да се прави. Какво още не знаем и какво трябва да правим, както предстои - зрителите разбраха от Антоанета Салфидж.

"Не трябва да се страхуваме от ретроградния Меркурий. Важно е да знаем, че в такъв период трябва да се вгледаме в целите си, какво сме свършили и какво искаме да постигнем. Сега след като свърши просто трябва да действаме по план", коментира Салфидж, а след това даде още много полезни съвети, както и направи хороскоп за всяка зодия през 2017-та година.

Mike

Какво е да си един от успешните румънски изпълнители и каква е музиката, която го вълнува, разбрахме самия него - Mike в студиото на ДНЕС

"Щастлив съм, че в Румъния ме сравняват с Джъстин Бийбър. Правя музиката, която харесва. Приликата с него е в гласовете ни, поне така ме оприличават почитателите ми", разказа ексклузивно за ДНЕС, самият изпълнител Mike.

Bellydance фестивал

От 22 до 25 септември предстои Международен Bellydance фестивал. За магията на ориенталските танци и какво ще се случи на събитието разбрахме от Мими Соколова, танцьор по ориенталски танци.

"Събитието ще бъде уважено от много чуждестранни мастери, които ще обучават всички присъстващи", разказа Мими Соколова, танцьор по ориенталски танци.